Bergstrands Gymnasium Stockholm

För dig på väg till ett viktigt jobb!

På vårt gymnasium i Stockholm får du en riktigt bra utbildning som förbereder dig till ett viktigt jobb. Du kan välja mellan Bygg- och anläggningsprogrammet och Fordons- och transportprogrammet. I Stockholm erbjuder vi även inriktningen MC-teknik.

Härlig stämning och lärare som bryr sig

Vi brukar få höra att Bergstrands gymnasium i Stockholm skiljer sig mycket från andra gymnasieskolor. Här finns inte samma distans mellan lärare och elever. Alla pratar och fikar med alla, något som ger en avslappnad stämning. När eleverna trivs och har nära kontakt med lärarna blir också studieresultaten bättre.

Moderna lokaler och eget café

Gymnasieskolan ligger i Johannesfred, som är ett område i Bromma. Lokalerna är stora och utrustade med den senaste tekniken. Allt är byggt och anpassat för bästa möjliga undervisning på Bygg- och anläggningsprogrammet samt Fordons- och transportprogrammet.

Vi har också ett eget trevligt café som är en naturlig mötesplats på skolan.

Perfekt läge i Bromma, 100 meter från tvärbanan

Tvärbanan stannar så nära som 100 meter från skolans entré. Det spelar ingen roll var i Stockholmsområdet du bor. Du tar dig hit enkelt med Tvärbanan från Hammarby i söder eller Solna i norr.

Ny rektor med många idéer

Robert är ny rektor på Bergstrands Gymnasium i Stockholm. Tillsammans med sina kollegor fortsätter han att göra gymnasiet ännu bättre. Skolans ledning är inte rädd för snabba beslut och förändringar som förbättrar verksamheten.

Visste du förresten att Robert haft en musikkarriär inom hårdrocken? Det kanske är därifrån han fått sin oräddhet och förmåga att tänka nytt.

Certifierat Motorbranschcollege

Bergstrands Gymnasium i Stockholm är ett certifierat Motorbranschcollege. Detta betyder att vår utbildning är kvalitetsgranskad för att hålla en mycket hög standard.

_DSC8717_fasad
Tva-elever-i-fiket-scaled
Rektor Robert Waardahl
Annelee Bergstrand grundade Bergstrands utbildningar år 2006 (då under namnet Yrkesplugget). Annelee kände att svenska elever och lärare förtjänade något bättre.

"Det behövs något bättre, något som på riktigt utgår från elevers och lärares olika förutsättningar, som verkligen ger resultat."

Annelee Bergstrand

Här finns vi

_DSC8717_fasad

Bergstrands Gymnasium Johannesfred

Johannesfredsvägen 9-11
168 69 Bromma (karta)

Tel:
08-409 14 200

E-post:
kontakt.johannesfred@bergstrandsutbildningar.se

Varför Bergstrands Gymnasium?

collage_bild_bla_bergstrands2

Du formar din egen framtid

Här utvecklas du på väg mot ett viktigt jobb. Vi sätter dig i centrum och är öppna för nytänkande.

Jobb i sikte

Du utbildas till ett yrke med ljus framtid. Alla våra utbildningar svarar mot stora behov bland företagen.

Lätt att få jobb och du kan plugga vidare

Du är redo för anställning vid utbildningens slut. Målet är att du ska få ett jobb där du trivs och utvecklas. Efter utbildningen kan du också plugga vidare om du föredrar det.

Du praktiserar på riktigt bra företag

På alla orter vi finns har vi skapat samarbeten med välrenommerade företag för APL (arbetsplatsförlagt lärande). Tillsammans med dem och dig gör vi allt för att uppnå en bra utbildning som leder till en anställning.

Tipsa oss på Bergstrands!

Vi gillar att få tips om hur vi kan utveckla vår verksamhet men också om sådant som är bra och fungerar.

Fyll i nedan uppgifter, ett svar kommer till dig inom kort!

Tack för ditt engagemang!