Bergstrands Gymnasium Uppsala

För dig på väg till ett viktigt jobb!

Med fantastiska lärare och i nyrenoverade lokaler ger vi dig en förstklassig utbildning. I Uppsala erbjuder vi såväl Bygg- och anläggningsprogrammet som Fordons- och transportprogrammet. Varmt välkommen!

Ett gymnasium du kommer att gilla

Bergstrands Gymnasium Uppsala är en liten och trygg skola. Alla känner alla och eleverna blir både sedda och hörda. Lärare och elever äter och fikar tillsammans och det är alltid god stämning i skolköket och cafét.

Rektor Sanna och hennes kollegor har skapat en skola som eleverna verkligen gillar att gå till. Lärarna har stora kunskaper som de är duktiga på att förmedla.

Verklighetsnära utbildning så att du enkelt ska få jobb

I varje årskurs lär du dig om ditt framtida yrke och branschen du kommer att jobba i. Vi studerar mycket i Case. Du ställs inför verkliga problem och händelser som du kommer att möta på riktigt när du är klar med utbildningen.

God mat i den populära restaurangen

Gymnasiets restaurang är populär, särskilt eftersom maten är så god. Kockarna överraskar med ny vällagad husmanskost varje dag och det finns alltid ett vegetariskt alternativ.

Nya ljusa lokaler

Lokalerna är nyrenoverade, allt är ljust och fräscht. Bygghallen är stor och luftig med utrymme för små som stora byggen. I fordonsverkstan finns sex moderna fordonslyftar samt gamla och nya bilmodeller att meka med.

Certifierat Motorbranschcollege

Bergstrands Gymnasium i Uppsala är ett certifierat Motorbranschcollege. Detta betyder att vår utbildning är kvalitetsgranskad för att hålla en mycket hög standard.

Restaurangen Uppsala

Vår restaurang, alltid med fler alternativ, bl.a. vegetariskt

Klassrum Gym Uppsala

Lektion  i  ett av flera fräscha och fina klassrum

Rektor Sanna Vingren

Rektor Sanna Vingren

Annelee Bergstrand grundade Bergstrands utbildningar år 2006 (då under namnet Yrkesplugget). Annelee kände att svenska elever och lärare förtjänade något bättre.

"Det behövs något bättre, något som på riktigt utgår från elevers och lärares olika förutsättningar, som verkligen ger resultat."

TP-Elev-tittar-ut-genom-lastbilshytt-1300x731

Här finns vi

Bergstrands utbildningar Uppsala

Bergstrands Gymnasium Uppsala

Hansellisgatan 21
754 50 Uppsala (karta)

Tel:
018 418 86 30

E-post:
kontakt.hansellisgatan@bergstrandsutbildningar.se

Varför Bergstrands Gymnasium?

collage_bild_bla_bergstrands2

Du formar din egen framtid

Här utvecklas du på väg mot ett viktigt jobb. Vi sätter dig i centrum och är öppna för nytänkande.

Jobb i sikte

Du utbildas till ett yrke med ljus framtid. Alla våra utbildningar svarar mot stora behov bland företagen.

Lätt att få jobb och du kan plugga vidare

Du är redo för anställning vid utbildningens slut. Målet är att du ska få ett jobb där du trivs och utvecklas. Efter utbildningen kan du också plugga vidare om du föredrar det.

Du praktiserar på riktigt bra företag

På alla orter vi finns har vi skapat samarbeten med välrenommerade företag för APL (arbetsplatsförlagt lärande). Tillsammans med dem och dig gör vi allt för att uppnå en bra utbildning som leder till en anställning.

Tipsa oss på Bergstrands!

Vi gillar att få tips om hur vi kan utveckla vår verksamhet men också om sådant som är bra och fungerar.

Fyll i nedan uppgifter, ett svar kommer till dig inom kort!

Tack för ditt engagemang!