Bergstrands Vuxenutbildning Arlanda

För dig på väg till ett viktigt jobb!

Framtidens yrkesförare utbildas vid Bergstrands Vuxenutbildning Arlanda. Skolan är liten och familjär med transportutbildning i toppklass. Vi förbereder dig till ett viktigt jobb.

En personlig skola där alla känner alla

Bergstrands Vuxenutbildning Arlanda är ledande på transportteknik. Vi utbildar yrkesförare som sedan har lätt att få jobb.

Många säger att vår skola i Arlanda har en speciell stämning. Utbildningen är personlig och elever och lärare har nära samarbete. Kanske handlar det om att skolan är ganska liten när det gäller antalet elever. Detta gör att elever och lärare verkligen lär känna varandra. Många får vänner för livet.

En väldigt speciell rektor

Utbildningsledaren heter Georgis. Han och hans kollegor har bidragit starkt till den genomtänkta utbildningen och den härliga stämningen.

Georgis får saker att hända. Han utvecklar utbildningen och stöttar alla i att lyckas. Det kan till exempel gälla en lärare med speciella utmaningar eller en elev som är nervös inför uppkörning.

En körgård utöver det vanliga

Bergstrands ligger i anslutning till Arlanda flygplats, utanför skolans dörrar finns en körgård som har allt man kan önska som elev och lärare. Här körs många mil, både framåt och bakåt.

Arlanda

Lastbilsflottan står redo för körlektioner

Arlanda 6 (kopia)

En lektion i transportteknik

Georgis

Utbildningsledare Georgis Makris

Våra Vuxenutbildningar i Arlanda

Annelee Bergstrand grundade Bergstrands utbildningar år 2006 (då under namnet Yrkesplugget). Annelee kände att svenska elever och lärare förtjänade något bättre.

"Det behövs något bättre, något som på riktigt utgår från elevers och lärares olika förutsättningar, som verkligen ger resultat."

Annelee Bergstrand

Här finns vi

Bergstrands utbildningar Arlanda

Bergstrands Vuxenutbildning Arlanda

Kolstavägen 20
195 91 Märsta (karta)

Tel:
08-409 14 200

E-post:
sigtuna@beut.se

Varför Bergstrands Vuxenutbildning?

collage_bild_bla_bergstrands2

Du formar din egen framtid

Här utvecklas du på väg mot ett viktigt jobb. Vi sätter dig i centrum och är öppna för nytänkande.

Jobb i sikte

Du utbildas till ett yrke med ljus framtid. Alla våra utbildningar svarar mot stora behov bland företagen.

Lätt att få jobb och du kan plugga vidare

Du är redo för anställning vid utbildningens slut. Målet är att du ska få ett jobb där du trivs och utvecklas. Efter utbildningen kan du också plugga vidare om du föredrar det.

Du praktiserar på riktigt bra företag

På alla orter vi finns har vi skapat samarbeten med välrenommerade företag för APL (arbetsplatsförlagt lärande). Tillsammans med dem och dig gör vi allt för att uppnå en bra utbildning som leder till en anställning.