Bergstrands Vuxenutbildning Stockholm

För dig på väg till ett viktigt jobb!

På vår vuxenutbildning i Stockholm förbereds du till ett viktigt jobb. Du kan utbilda dig inom Bygg och Fordon, till exempel kan du bli snickare, målare, fordonstekniker eller lastbilsförare.

Härlig stämning och lärare som bryr sig

Vi brukar få höra att Bergstrands vuxenutbildning i Stockholm skiljer sig mycket från andra liknande skolor. Här finns inte samma distans mellan lärare och elever. Alla pratar och fikar med alla, något som ger en avslappnad stämning. När eleverna trivs och har nära kontakt med lärarna blir också studieresultaten bättre.

Moderna lokaler och eget café

Vuxenutbildningen ligger i Johannesfred, som är ett område i Bromma. Lokalerna är stora och utrustade med den senaste tekniken. Allt är byggt och anpassat för bästa möjliga undervisning.

Vi har också ett eget trevligt café som är en naturlig mötesplats på skolan.

Perfekt läge i Bromma, 100 meter från tvärbanan

Tvärbanan stannar så nära som 100 meter från skolans entré. Det spelar ingen roll var i Stockholmsområdet du bor. Du tar dig hit enkelt med Tvärbanan från Hammarby i söder eller Solna i norr.

Ny rektor med många idéer

Robert är ny rektor på Bergstrands Vuxenutbildning i Stockholm. Tillsammans med sina kollegor fortsätter han att göra utbildningen ännu bättre. Skolans ledning är inte rädd för snabba beslut och förändringar som förbättrar verksamheten.

Visste du förresten att Robert haft en musikkarriär inom hårdrocken? Det kanske är därifrån han fått sin oräddhet och förmåga att tänka nytt.

Ansökan & kursstarter

Vi har samlat all info om ansökan och kursstarter här. Läs om utbildningarna via länkar längre ned på denna sida.

Bergstrands Bygge

Helt nyrenoverad fastighet och lokaler

Tva-elever-i-fiket-scaled

Vårt eget fik, en naturlig mötesplats

Rektor Robert Waardahl

Rektor Robert Waardahl

Annelee Bergstrand grundade Bergstrands utbildningar år 2006 (då under namnet Yrkesplugget). Annelee kände att svenska elever och lärare förtjänade något bättre.

"Det behövs något bättre, något som på riktigt utgår från elevers och lärares olika förutsättningar, som verkligen ger resultat."

Annelee Bergstrand

Här finns vi

Bergstrands utbildningar Stockholm

Bergstrands Vuxenutbildning Johannesfred

Johannesfredsvägen 9-11
168 69 Bromma (karta)

Tel:
08-409 14 200

E-post:
kontakt.johannesfred@bergstrandsutbildningar.se

Varför Bergstrands Vuxenutbildning?

Utbildningar på Bergstrands

Du formar din egen framtid

Här utvecklas du på väg mot ett viktigt jobb. Vi sätter dig i centrum och är öppna för nytänkande.

Jobb i sikte

Du utbildas till ett yrke med ljus framtid. Alla våra utbildningar svarar mot stora behov bland företagen.

Lätt att få jobb och du kan plugga vidare

Du är redo för anställning vid utbildningens slut. Målet är att du ska få ett jobb där du trivs och utvecklas. Efter utbildningen kan du också plugga vidare om du föredrar det.

Du praktiserar på riktigt bra företag

På alla orter vi finns har vi skapat samarbeten med välrenommerade företag för APL (arbetsplatsförlagt lärande). Tillsammans med dem och dig gör vi allt för att uppnå en bra utbildning som leder till en anställning.